Wine & Dine
Lodgen innbyr til hyggelig aften med mye god lokal mat fra Innlandet og fra havet, denne gang godt tilpasset med utsøkte viner fra Chateâu Latour Martillac presentert av sommelier Svein Falch fra vår vinleverandør Ewine.
Meny for kvelden:
1. rett: Grillet Kamskjell med rogn og dill
Vin 1 gl Lagrave-Martillac Blanc
Vin 1 gl Lagrave-Martillac Blanc
2. rett: Skinnstekt Fjellaure med soyasmør og grønne aspargesbønner
Vin 1 gl Chateau Latour-Martillac Blanc
Vin 1 gl Chateau Latour-Martillac Blanc
3. rett: Bøkerøkt hjortepølse med kantarell og steinsopp
Sennepstilsmakt Creme Fraishe
Vin 1 gl Chateau Langlet Magnum
Sennepstilsmakt Creme Fraishe
Vin 1 gl Chateau Langlet Magnum
4. rett: Bisteca Alla Fiorentina
Vin 1 gl Chateau Latour-Martillac Rouge
Vin 1 gl Chateau Latour-Martillac Rouge
Pris mat og drikke kr 990,00 pr pers
Maks 36 personer!
Grunnet så få plasser MÅ man forhåndsbestille til rune@lodgenhafjell.no